Hazenweg 61, Hengelo

Hazenweg 61

7556 BM, Hengelo

Te Huur

Op een ultieme toplocatie is deze zichtlocatie beschikbaar. Elke dag kan uw pand met uw reclame bewonderd worden door duizenden automobilisten. Het pand ligt direct aan de op- en afrit van de A1.
Het object is gelegen op het bedrijventerrein “Westermaat” in de nabijheid van een goed voorzieningsniveau met onder andere het Hotel Van der Valk in de nabijheid.

De bedrijfsruimte heeft een totale oppervlakte van circa 2.450 m², welke als volgt is onderverdeeld:

Indeling Metrage

  • Begane grond ca. 650 m²
  • Eerste verdieping ca. 680 m²
  • Tweede verdieping ca. 680 m²
  • Derde verdieping ca. 440 m²

Gemeente: Hengelo (O)

Sectie: Q

Nummer: 1189

Grootte: 60 are 24 ca

Geweldige zichtlocatie langs een van Nederlands belangrijkste snelwegen, de A1. Iedere dag passeren duizenden mensen deze toplocatie.

Het pand beschikt over een mooie entree, een lift, spreekkamers, een directievergaderruimte en naar wens kan er een luxe keuken worden geplaatst met ruimte voor een groot aantal mensen.

Het object is gelegen op het kantorenpark ‘Westermaat’ en is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer, mede doordat het object direct gelegen is aan de op- en afrit van de A1.

Op het terrein bevinden zich 80 parkeerplaatsen. Tevens is er ruimte om dit aantal uit te breiden op eigen terrein.

Bedrijventerrein Westermaat, bestemming Kantoren.

Het pand wordt in huidige staat opgeleverd. Eventueel is er de mogelijkheid om serieuze investeringen in het pand te doen.

Aanvaarding in overleg.

Huurprijs op aanvraag

12 maanden schriftelijk en aangetekend ten kantore van verhuurder.

Jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), reeks alle huishoudens (2015=100).

Bankgarantie conform ROZ model of een waarborgsom ter
grootte van een kwartaalverplichting.

Huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform de ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:230a BW.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!